El Familycash Femení va perdre a Tenerife en un duel molt disputat contra el Aguere Ciudad de la Laguna

Pel que respecta al CV Xàtiva, el primer a destacar és que tant el conjunt masculí com el femení van competir i ho van fer amb un bon nivell de joc. Després de mes i mig sense poder competir i quasi un mes sense entrenar, fou molt meritori el rendiment mostrat pels xativins i xativines en la seua tornada a la competició en la SuperLliga2.  

El Familycash Xàtiva Voleibol Masculí va aconseguir un treballat triomf en terres catalanes en imposar-se per 2-3 al Cevol de Torredembarra (24-26/25-22/17-25/25-23/13-15). Els de Larry Creus, Rafa Mora i Claudio Fantin, van eixir conscienciats de la necessitat de guanyar el partit, la qual cosa es va reflectir en l’actitud en el camp. 

Per part seua, el Familycash Xàtiva Voleibol Femení va vendre cara la seua derrota a Tenerife contra un dels conjunts que aspiren a l’ascens i van caure per 3-0 (25-23/25-12/25-22). Les de Alessandro Cosentino i José Manuel Martí van lluitar fins al final sobretot en el primer i en el tercer set, davant un equip canari que no va donar massa facilitats.

D’altra banda, pel que fa als equips de la base del club, la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana prolongarà la suspensió de les competicions autonòmiques i els Jocs Esportius almenys fins al 15 de febrer per a adaptar-se a la nova ordre la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per l’alta incidència de la covid-19 a la Comunitat Valenciana.