Partits molt ajustats els disputats a Llíria

El divendres arrencava fase d’ascens a 2a nacional que es disputava a Llíria al Pavelló Pla de l’Arc. Allí estava l’equip sènior A del Club Handbol Xàtiva per lluitar per l’ascens. A les 21h del divendres feia el seu debut davant el Bunyol, amb un resultat final de 25-25. Durant l’encontre els xativins van ser capaços de remuntar per dues de vegades un marcador desfavorable de 4 gols i fins i tot avançar-se a falta de 6 minuts. Però al remat repartiment de punts en aquest primer partit.

El dissabte es van enfrontar al EON Horneo Alacant, el conjunt alacantí va ser molt superior I es va imposar per 22 a 34 i d’aquesta manera confirmaven l’ascens davant els xativins. La nota positiva va ser la gran actitud mostrada pels setabenses que de segur que així jugaran molts més play-off. Per contra la nota negativa va ser la lesió de Joan Gallego que va rebre un fort colp al tabic nasal.
I el diumenge es va tancar la jornada amb un autèntic partidàs davant l’amfitrió, el Llíria, que es va imposar per la mínima 29-28. Els xativins van arribar anar fins a 5 gols avall al marcador i el descans l’electrònic reflectia un 13-11. Tot i això es va refer per oferir un verdader espectacle.

Aquest any no ha pogut ser però el Club Handbol Xàtiva de segur que amb treball i humilitat en les pròximes temporades continuaran lluitant per l’ascens.