Els tres equips del CDX van jugar dissabte en aquesta instal·lació amb un balanç molt positiu

El passat dissabte es va viure una gran jornada de futbol femení en el Camp Municipal Paquito Coloma de Xàtiva. Els tres equips de la línia femenina del Ciutat de Xàtiva CFB van disputar allí els seus partits amb un balanç positiu de dues victòries i una sola derrota.

L’equip amateur femení es va enfrontar al Catarroja CF en el primer partit de la fase d’ascens. El resultat final va ser positiu per a les locals, que van aconseguir guanyar per 4-0 a les visitants. Les de Rocío Hervás van mantindre el control del joc durant tot el partit, demostrant una vegada més que en el Paquito Coloma només saben guanyar des que va començar la lliga. Els gols de les xativines van arribar en la primera part per mediació María Sanchis i Sandra Monteagudo, mentre que en la segona meitat van anotar Brenda i, novament, María Sanchis per a sentenciar el partit. Així, l’equip amateur del CDX suma una victòria més i acumula tretze jornades seguides sense perdre.

D’altra banda, l’equip infantil cadet dirigit per Alba Revert es va emportar una victòria a casa contra l’Ontinyent per un clar 3-0 en la segona jornada de la Lliga Or. El partit va començar amb un gol de Lourdes Ordiñaga en el minut 6 que va estar seguit per un altre de Mencía en el minut 22. En la segona part, Daniela Ramírez va marcar de falta en el minut 65 per a sentenciar el partit. L’encontre va destacar per ser molt competit per part dels dos equips, però el bon joc associatiu i col·lectiu de les del Ciutat de Xàtiva va fer que el control fóra seu durant els 80 minuts. Cal destacar que les de Xàtiva estan a 3 punts de ser campiones de lliga, ja que si guanyen la pròxima jornada contra la UD Alzira es posicionaran com a guanyadores de les dues fases de lliga, mancant dues jornades per disputar. Una altra bona notícia a destacar és que Lourdes Ordiñaga ha sigut convocada una altra vegada per la Selecció València Sub-14, igual que Mencía López, Daniela Ramírez i Isabel Súñer, les quals han sigut convocades en la categoria Sub-17.

Per contra, l’equip F-8 dirigit per Nerea Quesada va perdre el seu partit, també contra l’Ontinyent, pel resultat de 0-4. Les locals van demostrar un bon nivell en un partit on la defensa va estar quasi impecable i l’atac mancat una mica de sort, mereixent haver marcat més d’un gol. To i el bon joc desplegat, no van poder imposar-se a les quartes de la lliga.