2a Concentració Se Busca Campeón

El passat cap de setmana, concretament del 27 al 29 de maig es va celebrar en la localitat valenciana de Gandia l’IBERDROLA Spanish Júnior International 2022 en el qual es van donar cita 118 esportistes de 12 països, el Club Bàdminton Xàtiva va ser present en aquesta cita internacional amb 5 esportistes que van representar al club xativí en totes les proves en disputa, individual i dobles tant masculí com femení i en la prova de dobles mixt.

Els jugadors del C.B Xàtiva van competir per primera vegada en un torneig de nivell internacional amb la intenció de continuar amb el seu procés d’aprenentatge en el món del bàdminton i guanyar experiència de cara a pròximes participacions en tornejos d’aquesta índole.

Malgrat no comptar amb victòries xativines, és molt positiu perquè els esportistes van rendir molt per damunt del que ens tenen habituats en els territorials i nacionals i això és una gran notícia perquè han aconseguit mantindre la intensitat i concentració al llarg de les trobades disputades i reduït el nombre d’errors no forçats mostrant un nivell que serà a partir d’aquest instant el mínim que hauran de mostrar en els pròxims tornejos.

Iniciem ara la crònica de la jornada del passat divendres on el primer esportista a entrar en joc va ser David Polop en la prova d’individual masculí enfront de l’eslové Jaka Perič Marovt, el jugador xativí va Fer un gran inici per l’eslové va anar retallant distancies poc a poc per a anotar-se la trobada en dos sets per 21-13 i 21-11.

D’altra banda, Hugo Medina es va enfrontar a l’alemany Finn Busch en una dura trobada on l’alemany va acabar imposant-se per 21-7 i 21-10. Jaume Tur va córrer la mateixa sort enfront d’un altre germànic, Eirc Teller que es va emportar el partit per 21-4 i 21-7.

Vicent Molina es va veure les cares enfront del portugués Dinis Maia, en una trobada en el qual el xativí va portar la iniciativa des del primer moment i el portugués no va estar còmode. Finalment després de 38 minuts de trobada, va ser el portugues qui es va endur la victòria al tercer set.

En l’apartat femení Maria Sanz es va creuar amb la danesa Lærke Thomsen que es va imposar a la xativina per un doble 21-8.

Al dobles femení on en la jornada del dissabte la parella formada per Maria Sanz i Lucia Chorques (C.B Drop València) es van enfrontar en huitens de final al duo eslové format per Nika Bedič i Kim Matovič. Partit de 46 minuts, ja ens dona una idea de la intensitat i igualtat en el joc de totes dues parelles. Les eslovaques van deixar fora dels quarts de final a Maria i Lucia en el tercer set.

En el costat masculí totes dues parelles Hugo Medina / Jaume Tur i Vicent Molina / David Polop malgrat realitzar dues bones trobades no van poder superar als seus rivals. Jaume i Hugo cedien enfront de Hannes *Blühdorn i Kevin Lin Lenarčič i David i Vicent es van enfrontar a la parella alemanya formada per Eric Teller i Lucca Wiechmann.

Acabem amb la prova de dobles mixt on Maria Sanz i Vicent Molina no van tindre massa fortuna en el sorteig i van quedar aparellats en primera ronda enfront de la parella danesa que finalment es va proclamar campiona del torneig. Malgrat això, la parella xativina va realitzar un dels seus millors partits mostrant-se molt sòlida i sense cometre errors, encara que finalment la trobada va caure del costat de Jonathan Melgaard i Maria Højlund Tommerup per 21-9 i 21-7.

2a Concentració Se Busca Campeón (CV)

Dissabte passat dia 28 de maig va tindre lloc en la localitat d’Ibi la 2a Concentració de jugadors Sub-11 i Sub-13 pertanyents al programa Se Busca Campeón (SBC).

El Pavelló Municipal d’Ibi va reunir de 10.30h a 13.30h del matí del dissabte a prop de 25 esportistes de les categories Sub-11 i Sub-13 acompanyats dels seus respectius tècnics. Al llarg del matí es van dur a terme els diferents exercicis plantejats per Sergi Llopis, coordinador d’aquest programa a la Comunitat Valenciana. El club xativí va comptar amb la presència de 4 esportistes Feliu Terol, Martina Molina, Lídia Ramón i Arnau Ballester.