Tant la façana de la Casa de les dones com la de l’Ajuntament van estar il·luminades de color morat

Ahir, més d’un miler de persones va participar en la manifestació del dia de la Dona a Xàtiva, convocada per la Coordinadora Feminista de la Costera. Entre les i els manifestants es va fer notar la presència d’un gran nombre de veïns i veïnes de la comarca de la Costera que es van desplaçar a Xàtiva amb el servei d’autobús organitzat per la Mancomunitat de Municipis la Costera – Canal i amb vehicles particulars.

La manifestació va eixir a les 19 h des de la Casa de les dones de Xàtiva i, quan les primeres participants arribaren a l’edifici de correus, la cua encara es trobava a la plaça de l’espanyoleto, on estava el punt d’eixida. La comitiva va comptar amb l’animació de la Muixeranga i la Batudona de Xàtiva. 

Tant la façana de la Casa de les dones com la de l’Ajuntament van estar il·luminades de color morat. L’acte va concloure amb la lectura del manifest elaborat per la Coordinadora feminista a la porta de l’Ajuntament. 

Després de dos anys de pandèmia, Xàtiva i la Comarca de la Costera van tornar a eixir al carrer ahir per a reclamar de nou la igualtat plena entre dones i homes.