El Club Bàdminton Xàtiva – Caixa Popular aconsegueix el subcampionat en la Lliga Nacional de Clubs de 2a Divisió – Comunitat Valenciana

Dissabte passat va tindre lloc en la veïna localitat d’Énguera la segona jornada dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” corresponent a la categoria benjamí. El Club Bàdminton Xàtiva va ser present amb la participació de cinc esportistes que van realitzar un molt bon torneig aconseguint el 60% de victòries en la prova d’individual. En la prova de dobles van aconseguir el 80% de victòries

Una nova jornada on els esportistes més joves de l’entitat xativines continuen mostrant els seus progressos, independentment dels resultats, i gaudint al costat d’altres companys de l’esport i el bàdminton.

El Club Bàdminton Xàtiva – Caixa Popular aconsegueix el subcampionat en la Lliga Nacional del Clubs de 2a Divisió – Comunitat Valenciana.

El passat diumenge es va disputar al Campello la tercera i última jornada de la Lliga Nacional del Clubs de 2a Divisió – Comunitat Valenciana competició en la qual ha participat per segon any consecutiu l’equip xativí Club Bàdminton Xàtiva – Caixa Popular. 

Els esportistes del C.B Xàtiva no van competir, però si van viatjar fins a la localitat alacantina per a recollir el trofeu com a segons classificats de la Lliga Nacional del Clubs de 2a Divisió – Comunitat Valenciana. Finalment, el Club Bàdminton Drop València es va proclamar campió en imposar-se per 4-1 al Club Bàdminton Infant de Múrcia.