El C.B. Genovés presenta la 19 edició del seu torneig amb la participació del Joventut Badalona, València BC, Fundación 5+11 Bàskónia Vitória i C.B. Genovés

El CB Genovés presenta el dinove torneig en categoria cadet masculí. Els tornejos del Genovés continuen el seu camí, i possiblement amb més ganes que mai. Ganes de formar i d’enganxar a persones a aquest esport. I per suposat amb la intenció de trobar una inèrcia que pretén mostrar una vegada més el millor bàsquet de formació de l’estat. Tornejos com aquestos en un club com el C.B. Genovés dóna vertigen i més si fem un repàs de tot el que s’ha viscut al pavelló d’aquesta localitat en totes i cadascuna de les edicions. Podríem parlar de noms com Garuba o Sabonis que actualment juguen a l’NBA o de clubs com el Joventut, Zalguiris Kaunas, Bayer de Munich, Barça, Real Madrid o el València BC entre altres. Però possiblement el que més ha caracteritzat a aquestos tornejos són les vivències dins del pavelló. Un torneig diferent però amb un nivell que no té res a envejar a qualsevol final del campionat d’Espanya de la categoria. Aquest any no va a ser menys i per això debuta al torneig del Genovés un club, la Fundació 5+11 Baskónia de Vitória. Un torneig inèdit que completarà amb els ja habituals València BC, Joventut de Badalona i l’equip júnior del C.B. Genovés. Les dates seran el 3,4 i 5 de març i es viurà al Poliesportiu Paco Cabanes El Genovés. 

Un torneig que s’està convertint en un dels referents a nivell estatal i serveix, si cap, com a “pulsòmetre” per als equips participants, per poder comprovar el seu nivell de preparació actual, de cara al campionat d’Espanya.
Un cartell de nivell que torna per reviure un torneig que pretén continuar ser un referent.