La Font de la Figuera cau en els penals contra el Ayorense

El passat cap de setmana es van disputar els primers partits de la nova competició que ha posat en marxa la FFCV, La Nostra Copa. Els primers en entrar en joc van ser els equips de segona regional i alguns dels equips de la nostra comarca van començar el seu camí en aquesta competició. 

Un dels partits més destacats fou el derbi comarcal que va enfrontar al Barxeta i al Genovés. En aquest cas, els visitatns van eixir guanyadors per 0-2 gràcies als gols de José Manuel Llopis i Antonio Ribes. 

Qui també va superar la primera eliminatòria, però amb molt més patiment que el Genovés, va ser el Ciutat de Xàtiva CFB. Per als xativins, el primer partit de l’equip sénior masculí del club, va acabar amb empat sense gols. Per tant, l’eliminatòria es va decidir en la tanda de penals, sent favorable aquesta per al Ciutat de Xàtiva. 

Per contra, els 11 metres deixaren fora de La Nostra Copa a l’equip de La Font de la Figuera. Tot i el gran esforç que van fer per igualar un 0-2 en contra amb els gols de Sergio Uceda i Pablo Fayos, la PD Ayorense va estar més encertada en la tanda de penals, acoseguint la classificació per a la següent ronda.