El curs escolar 2022-2023 tanca amb 98 activitats i 3.597 participants, i s’està treballant en el pròxim llançament d’una Aula Virtual

El programa d’educació financera de la Fundació Caixa Ontinyent ha tancat el curs escolar amb una elevada participació, 98 activitats per a docents i centres docents amb 3.547 participants. Unes xifres que mostren la gran acceptació d’aquest programa que estudia noves accions per al pròxim curs escolar. En concret, en el curs ja finalitzat s’han realitzat: 

9 cursos online per a professors amb 327 participants, 18 conferències i sessions formatives per a alumnes de 4t d’ESO, Batxiller i Cicles formatius, amb 599 participants, 31 tallers presencials i representacions teatrals per als més menuts, basats en “els contes de Dino”, amb 1.952 participants, i la II edició del Concurs escolar per a alumnes de 4t d’ESO de la Comunitat Valenciana, amb 40 activitats i 669 participants. 

A través dels Centres de professors Cefire de Xàtiva, Xest, Alacant i València, Fundació Caixa Ontinyent imparteix cursos per a professors, amb temàtiques relatives a finances bàsiques a diferents nivells, ciberseguretat, mitjans de pagament i educació financera per a menuts i no tan menuts. 

Aquests cursos estan homologats i han tingut un excel·lent acolliment pels professors. De fet, l’alta demanda ha generat la necessitat de noves convocatòries i l’ampliació de temàtiques, que ja estan programades per a després de l’estiu. 

La Fundació Caixa Ontinyent té prevista la incorporació de noves eines que permeten multiplicar les actuacions i fer més accessible la formació financera.