“Els contes de Dino” és un dels projectes i estarà disponible en valencià, castellà i anglés tant per a Android com per a Apple

Fundació Caixa Ontinyent informa que ha llançat la seua nova App “Els contes de Dino”, que recull de manera interactiva la seua col·lecció de contes infantils d’educació financera i amb la qual es pretén acostar conceptes bàsics als més xicotets de manera divertida i utilitzant les noves tecnologies.

Esta es podrà descarregar en els Stores tant d’Android (Play Store) com d’Apple (Apple Play) i estarà disponible en tres idiomes: castellà, valencià i anglés. A més, es podrà triar entre llegir o escoltar el propi conte. Complint amb la seua finalitat educativa, en finalitzar la lectura es podran realitzar activitats relacionades per a consolidar coneixements.

Inicialment es podrà gaudir del primer dels títols de la col·lecció anomenat “La llegenda del pacte de fraternitat”, i s’aniran incorporant progressivament en els pròxims mesos la resta de contes que la conformen, destinats tots ells a xiquets de fins a 12 anys: “Dino i els diners”, “El porquet estalviador”, “Històries de l’explorador” i “Calixta la periodista”.

Des de Caixa Ontinyent volen destacar que aquesta col·lecció de contes ha merescut el premi a la divulgació financera, atorgat per la Fundació d’Estudis Borsaris i Financers (FEBF), i el Premi a la millor Obra Social i Educació Financera de 2018 concedit per la Revista Actualidad Económica.