El primer d’ells tindrà lloc el pròxim 8 de juliol i donarà a conéixer els mitjans de pagament digitals existents en l’actualitat

Fundació Caixa Ontinyent ha posat en marxa, a través del seu programa d’educació financera “Finança’t”, una sèrie de webinaris amb la finalitat de donar a conéixer la nova realitat online que ja juga un paper fonamental en la gestió quotidiana de la nostra economia personal.

El webinari és una sessió en forma de conferència interactiva, emesa per Internet en format vídeo amb la possibilitat que els assistents puguen intervindre per a exposar les seues preguntes, i que poden quedar enregistrades i accessibles posteriorment per a tots els interessats. 

Per a assistir a les sessions, que tindran una duració de 45 minuts, s’haurà de realitzar una inscripció prèvia a través de l’enllaç que estarà accessible tant en el web del programa (programafinancat.es) com en les seues xarxes socials.

Així, s’ha previst un programa format per 5 webinaris que tindran lloc entre juliol i setembre d’enguany. El primer d’ells, programat per al pròxim 8 de juliol a les 16.30 hores, donarà a conéixer els diferents mitjans de pagament digitals als quals podem accedir en l’actualitat i serà impartit per la Responsable del programa Finança’t, Miriam Penalba.

També el mes de juliol, el dia 22, hi haurà una nova convocatòria que oferirà el webinari sobre “Ciberseguretat, què he de saber?”, en aquest cas a càrrec de José Albors, Responsable d’Investigació i Conscienciació d’ESET España.

La resta de sessions estan previstes ja el mes de setembre i tractaran temes com la banca electrònica i els seus usos tant per a particulars com per a pimes i autònoms, i com fer compres online segures.