El jugador canalí tanca la seua segona etapa després de 4 temporades consecutives defenent la samarreta setabense

En el dia d’ahir Fran GImenez jugador i capità del CD Olímpic feia oficial als seus perfils a xarxes socials que la temporada vinent no seguirà al CD Olímpic. Amb el següent missatge Frangi s’acomiadava:

Llegó el momento de despedirse del CD Olímpic de Xàtiva. No ha sido una decisión fácil ya que amo a este club y los que me conocen saben que he dado todo dentro y fuera del campo para que el Olímpic sea mejor cada dia, pero ahora toca pensar en mí y hacer lo que creo que será mejor deportivamente.Quiero dar las gracias a todos los aficionados que cada partido nos han seguido y decirles que sigan apoyando al equipo, que pronto volverá a donde se merece estar.Espero que no sea un adiós, sino un hasta pronto. Me despido como futbolista y, desde ahora, como un aficionado más de este gran Club. ¡GRACIAS!

Fran Giménez va arribar a l’Olímpic a l’estiu de 2016 i va ser un home important en aquell any on van ser campions de lliga I els penals els van allunyar de l’ascens a 2aB. Després va eixir cap a la Nucia on va jugar una temporada per tornar al CD Olímpic fins el dia de hui sent peça clau per als entrenadors i capità de l’equip a més d’un home de pes a l’estructura esportiva de l’Olímpic B.