Analia Juan formarà part de la comissió de garanties i Vicent Muñoz del Consell Nacional

Finalitzat el congrés de la refundació del Bloc, tres militants de la Costera, Fran Ferri, actual síndic de Compromís a les Corts, Reis Gallego, actual secretària de sectorials de Compromís, i Adrià Sisternes, assessor de l’ALE a Brussel·les, s’integraran a la nova executiva de Més Compromís, principal partit de la Coalició Compromís i antic Bloc Nacionalista valencià. 

Dins de la candidatura d’Àgueda Micó, que va rebre un ample suport de vora dos terços de la militància, Gallego, Ferri i Sisternes treballaran junts a l’àrea de coordinació institucional que dirigirà la xativina Reis Gallego. 

A més a més, altres dos militants de la Costera s’han incorporat a les tasques directives del partit. Analia Juan, alcaldessa de Montesa, serà part de la comissió de garanties i Vicent Muñoz, alcalde de la Font de la Figuera, serà membre del Consell Nacional, màxim òrgan del partit entre congressos. A aquest es sumaran en breu les conselleres i consellers que es triaran al congrés comarcal que es celebrarà al mes de juliol.