El club lloser incorpora a un dels davanters més destacats de la zona i a un porter contrastat

El CD Llosa segueix donant forma a l’equip que competirà en Primera Regional la pròxima campanya i cada anunci realitzat augmenta la dosi d’il·lusió de cara a poder fer una gran temporada.

El club del Sequiol ha trobat, novament, en la Canal de Navarrés al seu “home gol”. En aquest cas, l’escollit ha estat Quique Baldoví. El davanter de Chella ja sap el que és vestir la samarreta del CD Llosa en Regional Preferent i ara intentarà aportar el seu olfacte golejador per a intentar tornar al conjunt lloser a la màxima categoria del futbol regional valencià.

I per reforçar la porteria, el Llosa ha incorporat a la seua disciplina a Rubén Vallés. Aquest contrastat porter aplega després de competir amb el Beniarrés en Primera Regional la passada campanya, però compta també amb experiència anterior en la Regional Preferent en les files CD Contestano.

A més a més, al planter del Llosa cal afegir una nova promoció des de l’equip Juvenil. Joan Salazar també serà jugador del primer equip del club després de completar la seua etapa de formació.