El C.D. Olímpic “B” esgota les seues opcions d’ascens

Aquest dissabte a les 19:00 tindrà lloc a la Murta un altre encontre vital per als de José Cucart, que hauran de véncer a un Esides de Caramanxel que arriba amb una bona dinàmica de victòries.

I és que, cada partit que disputa el filial olimpista es converteix en una final, ja que ha d’aconseguir ser segon amb els màxims punts possibles, per aconseguir l’ascens sent precisament, el millor segon de tots els grups.

A més a més, l’Ontinyent es va deixar punts la darrera jornada, i la diferència entre ambdós equips és tan sols de set punts. Si bé és cert que guanyar la lliga és un objectiu complicat, els xativins hauran de jugar cada partit restant com si aquest fora el que volen obtenir, per tal de sumar més punts que els seus competidors, i a més, no ser assolits per l’Albaidense.

D’altra banda, l’Esides és un equip que ja va posar les coses complicades al partit d’anada, i que ve de guanyar un partit boig davant l’Olleria “B”. En addició, s’haurà de tenir cura amb el seu davanter, Carlos Seguí, qui ja ha anotat nou gols en la competició, i que serà tota una amenaça per a la porteria socarrada.

Veurem si l’Olímpic demostra que és un dels millors locals del grup, i segueix augmentant la seua puntuació.