La competició va tenir lloc a Elda

El passat cap de setmana, els dies 25 i 26, es va celebrar la Final dels Jocs Esportius – Campionat Autonòmic Aleví d’estiu. La competició va tenir lloc a Elda en la Piscina del Centre Excursionista Eldense de 50 m.

En aquesta edició de l’autonòmic d’estiu aleví van participar 249 nadadors de 45 clubs de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana.

Pel Club Natació Xàtiva van participar: Rebeca Ferrer, Guillem Siles i Nicolás Alonso.

Els nadadors de Xátiva van competir en diferents proves individuals obtenint uns bons resultats que milloren els seus registres personals. Quant a les classificacions destaquen.

Rebeca Ferrer va ser sisena en els 50 m. lliures amb un temps de 32”63; en els 100 m. lliures amb un registre de 1´10”83 va ser novena i en els 200 m. lliures setena amb un crono de 2´37”48.

Nicolás Alonso va ser setè en els 50 m. lliures amb un temps de 29”07.

Quant a la classificació el Club Natació Xàtiva masculí va aconseguir en el lloc 29 i el femení va obtindre la dinovena posició

La setmana vinent els dies 2 i 3 de Juliol el club de Xàtiva competirà en el Campionat Absolut d’Estiu en la Piscina Municipal La Sagrera de Castelló.