Una derrota i una victòria per acabar la lliga regular

En jornada de dissabte el CD l’Alcúdia de Crespins es va acomiadar de la Lliga À Punt preferent amb una nova derrota.

El partit va enfrontar als alcudians davant la Unió Benetússer Favara. L’encontre es va posar molt de cara per als locals que al minut 13 ja manaven al marcador amb gol de Torondell. La resta de l’encontre es va mantenir igual i l’esperança viva dels de David Barberà d’acomiadar-se de la competició almenys sumant un punt. Però al minut 83 de penal, Eloy Cortes tancava el marcador amb el definitiu 2 a 0. Els de la Costera diuen adeu a la preferent sent l’equip cuer amb 23 punts.

Per la seua banda la UD Canals que un any més seguira a la màxima categoria territorial, es va acomiadar de la seua Gent amb una victòria. Molt prompte els de Esteban Cana van veure com se’ls posava el partit de cara amb el gol de Víctor Romero al minut 11 i més encara quan al minut 22 José Sanz ampliava distancies. El San Marcelino va reaccionar i al minut 45 retallava distàsies. Després del pas pels vestidors, els canalins no van voler que s’escaparen els 3 punts I de nou Jose Sanz veia porteria per posar el definitiu 3 a 1.