La nova executiva consta de sis persones de diferents sensibilitats

Passat dissabte es va celebrar el Congrés Local de “MÉS-Compromís Xàtiva” on es va portar a terme la votació de la nova executiva local. En aquest cas, l’única llista presentada fou la de Ferran Minguet, que continua al càrrec de la secretaria local gràcies al vot unànime dels assistents.

L’acte va donar inici amb la valoració de l’anterior legislatura de Ferran Minguet, qui va explicar la trajectòria que ha seguit el partit els últims sis anys.

Des de Més Compromís destaquen que “Ferran Minguet porta al partit onze anys i ha demostrat el seu compromís i les seues ganes per ajudar a la gent xativina.” Des del col·lectiu afegeixen que “des que ocupa el lloc de secretari local, s’han realitzat campanyes per ajudar en temes animalistes, ecologistes, socials i s’han fet actes on han vingut alts càrrecs de la generalitat.”

Minguet ha apostat per un procés de regeneració del partit, per així poder tornar a ficar a MÉS Compromís al lloc que li correspon en l’escena política xativina.

En la nova executiva estarà Josep Maria Sebastià com a nou secretari d’organització i finances, Mònica Varela serà la nova secretària de comunicació, Teresa Roca serà la representant de Dones, Núria Lucas representarà als joves en MÉS Compromís, mentre que Miquel Bonet serà el nou vocal.