El xativí estrena la segona edició del seu darrer treball “Convocatòria”

El cantautor xativí Feliu Ventura ha presentat 18 dates per aquest estiu on se’l podrà escoltar en directe, seguint totes les mesures sanitàries, i malgrat la Covid19. La proposta llançada pel músic a les xarxes socials a mitjans d’abril d’organitzar una gira als terrats directament a través dels seus seguidors ha estat un èxit. 

Des de l’Alt Empordà al Baix Vinalopó el xativí tocarà a 14 terrats en 2 mesos, per a un públic de fins a 60 persones cada vegada -amb distància de seguretat i mascaretes- i sovint fent més d’un passe. Hi anirà ell sol, “a guitarra i ànima”, a presentar el seu darrer treball “Convocatòria” i a fer sonar també les seves cançons ja clàssiques. 

A la Gira de terrats, s’hi han sumat 4 concerts amb banda -guitarra, piano, bateria i baix- al Festival Feslloc, a Xàtiva, a La Pobla de Vallbona, a Vilanova de Bellpuig i a Bordils. A més, per aquesta tardor ja té confirmades dates a Sueca i Gandia.

La presentació de la gira d’estiu coincideix amb la segona edició del seu darrer “Convocatòria”, un disc que sense voler-ho esdevé premonició de temps difícils i aporta un bàlsam d’esperança malgrat tot, o precisament per això. En un moment de pandèmies, col·lapse ecològic, i repressions, l’autor ens convoca per encarar amb esperit crític aquesta vella-nova normalitat amb un directe potent i emocionant, tant delicat com insurgent, que no deixa ningú indiferent.