El projecte, finançat per l’Ajuntament de Canals, sorgeix d’una idea original de la catedràtica de la UPV, Nuria Lloret, i de la proposta pedagògica de la mestra canalina Alicia Arnau

Vora 700 alumnes de 1r i 2n d’ESO de tres centres educatius de Canals, l’IES Sivera Font, l’IES Francesc Gil i el Col·legi Sant Antoni Abad, van gaudir el divendres passat de la proposta pedagògica Felicità, un espectacle musical que combina electrònica en viu, vídeo-mapping, percussió, cant i dansa. 

El projecte, finançat per l’Ajuntament de Canals, sorgeix d’una idea original de la catedràtica de la UPV, Nuria Lloret, i de la proposta pedagògica de la mestra canalina Alicia Arnau. Ha sigut possible gràcies al treball d’artistes i tècnics, del professorat i del mateix alumnat, i ha comptat també amb la col·laboració dels usuaris del Taller de preinserció laboral de Canals, TAPIS. 

L’objectiu era apropar l’art innovador i multidisciplinari als estudiants mitjançant música d’estètica contemporània i aprofitar per a abordar el tema de l’assetjament de forma directa i crítica per tal de conscienciar-los sobre aquesta xacra.