L’equip femení de SuperLliga2 cau per 0-3 davant el Cuesta Piedra Tenerife

La jornada del darrer cap de setmana va ser novament desigual per als interessos dels equips séniors del CV Xàtiva de SuperLliga2. El masculí va guanyar el seu partit a casa, mentre que les xiques van perdre un duel complicat. D’altra banda, els equips júniors segueixen dominant en Primera Autonòmica. 

El Familycash Xàtiva masculí va aconseguir passat dissabte una gran victòria enfront del CV Muro de Mallorca per 3-0 (25-21/28-26/25-19). Els xativins sumen així els tres punts en un partit que no va resultar gens fàcil. Els pupils de Larry Creus i Claudio Fantin van haver d’emprar-se a fons sobretot en un ajustat segon set, que demostra la gran igualtat entre tots els equips de la competició. 

Per contra, el Familycash Xàtiva femení no va poder amb el Cuesta Piedra de Tenerife i van perdre per 0-3 (12-25/20-25/22-25). Les de Alessandro Cosentino i José Manuel Martí no van tindre un bon inici de partit i les de Tenerife van aconseguir distanciar-se prou per a jugar amb comoditat.

En la base, va haver-hi noves victòries dels equips masculí i femení juvenils que continuen de líders i imbatuts en la primera divisió autonòmica. El Familycash Juvenil femení guanyava per 3-1 al Servigroup Benidorm (25-19/25-27/25-18/26-24) i la bona ratxa continua per al juvenil masculí, que va véncer a Gandia per 0-3 (10-25/13-25/13-25).

En els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana Iniciació al Rendiment, el cadet femení de preferent Xàtiva voleibol 1 guanyava per 3-0 contra el CV Altamira, el cadet femení zonal Xàtiva 2 aconseguia la tercera victòria consecutiva en véncer per 0-3 al Sedaví B, el Dental Carralero Xàtiva Voleibol infantil femení va perdre per 0-3 enfront del CV Altamira, el cadet masculí Xàtiva voleibol 2 guanyava per 3-2 en un partit molt igualat enfront de l’Illa Grau de Castelló, mentre que el Xàtiva voleibol 1 va veure ajornat el partit contra CV Torrent.