El Familycash femení van disputar una igualada trobada en tres ajustats sets, però no van aconseguir puntuar a Sevilla.

Una setmana més la pandèmia continua prenent protagonisme, es van suspendre diversos partits de la superliga2 masculina per coronavirus, i dues trobades de la categoria preferent cadet femenina i infantil femenina en el qual els dos conjunts de Xàtiva havien de jugar a Gandia.

La pròxima jornada l’equip femení del Familycash Xàtiva rep en el pavelló municipal de voleibol al Leleman València a les 16 hores. El conjunt masculí rep al Sayre de les palmes de Gran Canària a les 18.15 hores.

Familycash Xàtiva masculí va obtindre una important victòria a domicili per 0-3 en la pista del CV Roquetes de Tarragona (22-25, 22-25, 21-25). Un bon partit enfront d’un dels rivals directes amb resultats bastant igualats. El Familycash Xàtiva va continuar mostrant el seu bon rendiment i continua creixent en la classificació amb la tercera victòria consecutiva en la lliga regular. Els d’Hernán Pesci i Claudio Fantin prompte van prendre un avantatge en el primer set (7-11) amb un atac efectiu i bones defenses, mentre que el Roquetes es van mostrar més imprecis i amb menor potencial ofensiu. Els xativins es van mantindre ferms al llarg del set i amb 8-14 van obligar a consumir el primer temps mort local. Van reaccionar els catalans amb bons serveis que van posar en dificultat a la saga xativina, aconseguint reduir el parcial (18-22), i provocant el temps mort dels visitants. Els locals estrenyien (20-22), però van ser finalment els de Xàtiva els que es van emportar el set per 22-25. La segona manega va resultar bastant mes igualada, tots dos conjunts van cometre nombrosos errors no forçats, sobretot en el servei. Cap de tots dos conjunts aconseguia trencar la igualtat (14-14). Els de Xàtiva van aconseguir enlairar-se lleugerament en el marcador (16-18) i van forçar el temps mort del Roquetes. Aquesta diferència ja no l’abandonarien pràcticament fins al final, mostrant una major efectivitat atacant que els rivals (22-25). En el tercer set l’equip local va eixir per totes (7-4), millorant l’efectivitat en el servei i en l’atac, aconseguint anar per davant en el marcador fins al punt setze (16-15). Van reaccionar els de Xàtiva, que no havien jugat massa còmodes fins a aqueix moment, i amb dues bones accions van aconseguir donar-li la volta al marcador (16-18), forçant el temps mort del conjunt local. Els de Xàtiva aconseguien el màxim avantatge amb 16-21, treballant molt bé en servei, defensa i atac. Un avantatge que els catalans van tractar en tot moment de neutralitzar amb un gran esforç (20-22) i obligant a sol·licitar el temps mort dels entrenadors xativins. Un temps que va donar els seus fruits per als de Xàtiva tancaren el tercer set i el partit per 21-25.

El Familycash Xàtiva voleibol femení, van disputar una igualada trobada en tres ajustats sets, però no van aconseguir puntuar en terres sevillanes i van cedir contra el CV Mairena per 3-0 (26-24,27-25,25-23) amb uns parcials més que igualats i lluitant fins a l’ultime punt. Les locals van fer valdre el factor pista en un partit jugat de poder a poder. Les de Larry Creus i José Manuel Martí afrontaven el llarg desplaçament amb l’opció de puntuar, presentant un partit en el qual haurien de lluitar cada pilota donada la igualtat de tots dos conjunts. El guió es va mantindre al peu de la lletra, un primer set de domini altern en el qual s’avançava en el marcador 3-6 l’equip de Xàtiva, van empatar les andaluses, i lluita contínua fins als moments finals i màxima igualtat (24-24). Finalment, les locals van saber emportar-se el set per un ajustat 26-24. En la segona manga es va mantindre una tònica bastant semblant, aquesta vegada van ser les locals les que van intentar trencar la igualtat i van aconseguir jugar amb alguna diferència en el marcador 18-17, però cap dels conjunts era capaç de dominar la situació. El Mairena aconseguia avançar-se amb dues bones jugades per 21-17, però les de Xàtiva, que no es van resignar en cap moment a tornar-se de buit, aconseguien de nou la igualtat 24-24, vencent moments de nervis en jugades claus. Al final van anar de nou les locals les que van véncer per 27-25, en un set que haguera pogut ser per a qualsevol de tots dos conjunts. Probablement el tercer i ultime set va ser el mes clar per a l’equip local, el moment anímic de les xativines després d’haver cedit el segon set va costar una mica de superar. Les sevillanes van jugar bastant còmodes amb un avantatge de tres o quatre punts (16-12), però a partir del punt 20 les de Xàtiva van posar tota la carn a la graella i van aconseguir retallar diferències (20-18). Treballant bé en el servei i amb atacs efectius i moments brillants de joc, van aconseguir reduir les distàncies i posar-se per dalt en el marcador 20-22. Uns moments crucials que no van saber resoldre fins al final, encara que també els va faltar una mica de sort a l’hora d’acabar les jugades. Les locals van créixer i van aconseguir superar la situació amb el 23-22, trobant de nou la senda de la victòria, i finalment van aconseguir el 25-23. Va meréixer més recompensa l’equip de Xàtiva, per la gran capacitat de lluita que van demostrar.