Arranca la competició per a l’equip juvenil femení de primera divisió autonòmica

Familycash Xàtiva dispute un gran partit en la semifinal de la Copa Comunitat Valenciana enfront d’un insuperable Leleman CP Conqueridor de la lliga professional que va véncer per 0-3 (12-25, 20-25, 20-25).

Es va imposar la lògica, però el nombrós públic assistent dissabte passat al pavelló de Voleibol, va gaudir d’un partit d’alt nivell, els dos conjunts es van ocupar a fons, cadascun amb les seues armes. El sorteig de la Copa havia resultat implacable amb l’equip xativí que van haver d’enfrontar-se en la semifinal a l’únic representant de la Comunitat Valenciana en les lligues professionals de voleibol.

Un primer set de domini total del Leleman Conqueridor amb el seu equip titular en pista pràcticament durant tot el partit i amb les mires posades en la final. El conjunt de Xàtiva es va trobar amb un excel·lent rival que va aconseguir amb el seu servei duríssim i un bloqueig contundent augmentar la seua distància en el marcador, deixant poques opcions als locals. El panorama va canviar en el segon set, els de Xàtiva van arrancar forts amb un parcial favorable de 5-1, jugant sense complexos davant un rival molt superior. Amb el 9-5 els entrenadors del Conqueridor, van sol·licitar temps mort per a parar la ratxa local. Amb el 16-13 per als de Xàtiva van tornar a demanar el segon temps mort per a tractar d’ajustar línies, aconseguint aconseguir la igualtat (19-19) i prendre el control del partit. Es van posar per davant per primera vegada en el set amb el 19-20. Avantatge que ja no van abandonar. Boniques accions per part de tots dos conjunts i finalment els visitants guanyaven per 20-25.

Ho tornarien a intentar els d’Hernán Pesci i Claudio Fantin en el tercer i ultime set aconseguint armar molt bones jugades, els de Xàtiva es van ocupar a fons, la igualtat romania en el marcador 8-8. Els visitants van tractar de rendibilitzar el seu joc ofensiu però els xativins van lluitar amb ungles i dents aconseguint una igualada en el marcador (14-14). El partit estava molt viu, però finalment s’imposaria la lògica, perquè els dos temps morts que van sol·licitar els tècnics xativins no van servir per a frenar a l’implacable equip del Conqueridor, que finalment guanyava per 20-25 i aconseguia el passe a la Final.

En resum, un partit de gran nivell que segur que ha servit i molt en la preparació dels de Hernan Pesci i Claudio Fantin que ja apunten al primer partit de la lliga de plata espanyola que es disputarà el pròxim dia 8 d’octubre a la ciutat catalana de Lleida.

Familycash Xàtiva femení de la lliga de plata espanyola rebia la visita del Cide de Mallorca, que milita en la mateixa categoria.

Des del Club voleibol Xàtiva agraïm especialment la deferència d’haver triat Xàtiva per a disputar un dels seus partits de pretemporada.

Dissabte passat en el pavelló municipal de Voleibol a les 12.30 hores arrancava el partit, ajustat als vols de l’equip visitant. Finalment va resultar una trobada amistosa molt positiu per a tots dos conjunts amb centellejos de bon joc i contínua rotació de les banquetes, així com abundants errors no forçats típics de pretemporada. Es van imposar les mallorquines per 1-3 (25-20, 24-26, 22-25, 20-25). Un primer set amb domini de l’equip de Rafa Mora que van treballar molt bé en servei i en atac. El conjunt de Xàtiva no va aconseguir aprofitar un 23-20 a favor en el segon set, potser es van confiar en excés i finalment van ser les mallorquines les que tancaven el parcial per 24-26. Seguia la igualtat en els dos sets següents que finalment van ser per a les visitants.

Un excel·lent partit de preparació per al conjunt de Rafa Mora que van tindre l’oportunitat d’enfrontar-se al potent equip mallorquí, un dels referents en la superliga2 espanyola, en un típic partit de pretemporada que va servir i molt amb el punt de mira posat en la primera jornada del dia 8 d’octubre en la qual el conjunt xativí viatjarà a les Illes Canàries per a enfrontar-se a l’Arona Tenerife Sud.

Gran partit del conjunt juvenil femení en la primera divisió autonòmica que va aconseguir superar al Sedaví per 3-2.

Arranca la temporada en la primera divisió autonòmica juvenil femenina, es va disputar dissabte passat en el pavelló municipal de voleibol la primera jornada que enfrontava al Xàtiva voleibol amb el CV Sedaví. Finalment seria el conjunt xativí qui es va emportar la victòria per 3-2 (19-25, 26-24, 25-23, 21-25, 15-12) després de dues hores i mitja de partit. Una primera jornada emocionant en la qual el conjunt de María Laura Rodríguez va sorprendre el CV Sedavi gràcies a la gran faena realitzada en quasi totes les facetes del joc.