Els esportistes màster van participar en el XII Campionat Autonòmic d’estiu

El passat cap de setmana es va celebrar en la Piscina Municipal Coberta la Salera de 50 m. de Castelló l’I Trofeu Federació 226 ERS P50. En aquesta edició del trofeu van participar un total de 402 nadadors de 27 clubs de la FNCV. En aquest trofeu es competeix en les categories d’infantil, júnior i absolut amb mínimes acreditades.

Els nadadors de Xàtiva van aconseguir uns bons resultats. Entre aquests destaquen: Andrea Soriano va ser primera en els 50 m. esquena amb un temps de 32″40. Guillem Casenoves en els 200 m. braça va obtenir la primera posició amb un crono de 2´37″98.

D’altra banda, Paola Andani i Rebeca Ferrer van obtenir la mínima en els 50 m. lliures per als autonòmics absoluts d’estiu.

XII Campionat Autonòmic Màster d’estiu

També durant el cap de setmana es va celebrar el Campionat Autonòmic Màster d’estiu de la temporada 2022-2023. La competició va tindre lloc en la Piscina Municipal de Sedaví de 50 m. En el campionat màster van participar 1007 nadadors pertanyents a 44 clubs de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana.

Els nadadors màsters del Club Natació Xàtiva van participar en diverses proves individuals, així com en el relleu de 4X100 m. lliures femení. En conte a les classificacions destaquen:

Pilar García va aconseguir l’or en els 50 m. papallona; va aconseguir la medalla de plata en els 200 m. estils i en els 100 m. papallona. L’equip femení format per M. José Roca, Adela Casesnoves, Pilar García, Sofía Andrés, van quedar huitena posició en el relleu de 4X100 m. lliures.

En la classificació per clubs el Club Natació Xàtiva tranquil en el lloc 30.