Partit vital entre l’Olímpic ‘B’ i el Teualada Moraira per sortir de la zona de baix

Diumenge a les 19:30h al camp Municipal La Murta de Xàtiva, es disputarà un d’aquells partits que etiquetem com “una final”. Els locals estan ferits i una mica greus, sobretot després de la darrera derrota tan dolorosa a Simat. Però encara respiren, les notícies que ens arribin són positives. L’ambició i la unió del grup ens fan pensar que encara queda una estona perquè aquest equip puga estar mort.

Els visitants, que també estrenen categoria, estan a l’habitació del costat en aquest hospital anomenat Segona FFCV. Ells, ja tenen quasi l’alta, però les complicacions poden arribar si no fan els deures a terres xativines.

Com a bon perseguidor a la classificació, el conjunt filial ha de ficar tota la pressió possible, i tot passa per guanyar aquest partit i estar més a prop d’”escalar” posicions. Hi ha arguments favorables per pensar que tot això és possible, ja que l’equip està veient porteria amb més facilitat i competeix quasi sempre fins al final. Per contra, haurien de frenar els gols en contra. No pot ser que  s’aconseguisquen tres gols i es perda un partit.

Si voleu assistir a visitar aquests dos pacients, no cal mascareta, però sí tenir la gola en bones condicions per no parar d’animar.