L’esdeveniment tindrà lloc del 18 al 20 d’octubre

Énguera està ultimant els preparatius per a celebrar la segona edició de la Fira de l’Oli, que tindrà lloc del 18 al 20 d’octubre.
Aquesta fira es consolida com un punt de trobada per als amants de l’oli d’oliva i la gastronomia local, oferint una oportunitat única per a descobrir la riquesa i la tradició de l’oli d’oliva de la zona. La fira comptarà amb una variada programació d’activitats, incloent-hi tastos d’olis, tallers, zona infantil, showcooking, xarrades sobre la producció i beneficis de l’oli i, com a novetat aquest anys, es presenta el primer concurs d’arrossos creatius.
Segons l’alcaldessa, Matilde Marín, “amb aquest esdeveniment es busca promoure l’oli d’oliva com un aliment essencial i ressaltar la importància de la producció en la localitat enguerina“. Marín també explica que la fira està organitzada per l’Ajuntament d’Énguera i la col·laboració de la Cooperativa Campoenguera, l’Associació del xicotet comerç de la localitat, Diputació de València i Generalitat València.
Durant aquesta segona edició els productors locals tindran l’oportunitat de mostrar la qualitat dels seus productes, compartir coneixements amb els visitants i organitzar activitats com a tastos, conferències i esdeveniments per a promoure l’oli d’Énguera amb els seus matisos que el fan diferent i gaudeix d’un gran reconeixement internacional.