Les obres solucionaran les filtracions i suposen una inversió de 15.000 euros, amb un termini d’execució de deu dies

L’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat aquest dimecres les obres de reparació de la xarxa d’aigua potable en l’Avinguda Acadèmic Maravall, que suposaran una inversió de 15.000 euros i tindran un termini d’execució de deu dies.

Es tracta d’unes obres urgents de reparació de la xarxa donades les filtracions que estan produint-se a finques del carrer Acadèmic Maravall, Baixada del Carme, carrer Maulets i Plaça País Valencià», ha explicat el regidor d’Obres Ignacio Reig, qui ha afegit que «malauradament la propera setmana hi haurà que fer un tall d’aigua parcial, per al que avisarem amb antelació».

Durant unes obres de reparació en la façana d’un dels immobles de l’Avinguda Acadèmic Maravall van sorgir diverses avaries en la xarxa de subministrament d’aigües potables que aconsellaven procedir a l’eliminació de part de la mateix, amb la instal·lació de noves escomeses.

En aquest sentit es planteja la substitució d’un tram per canonada i la reposició del paviment afectat, amb especial cura en la zona d’aigües. Una vegada realitzada la nova instal·lació, i de forma prèvia a la seua posada en marxa, es procedirà a la desinfecció i a la prova de càrrega corresponent.