Una expulsió a la segona part no va permetre al Canals seguir amb el seu bon joc ofensiu

La UD Canals es va enfrontar a la UD carcaixent en la vesprada de dissabte al Quatre Camins.

La primera part va ser dominada pels d’Esteban Cana, amb 3 ocasions manifestes de gol. Ho van intentar de diferents maneres, a baló parat, amb un llançament de mitja distància i tal vegada la més clara una bona internada de Payan per plantar-se sols davant del porter que no va poder finalitzar en perdre el baló un toc massa fort. El Canals va fer un bon treball defensiu amb tan sols alguna errada que va intentar aprofitar el Carcaixent per eixir ràpid però que van saber corregir els canalins

A la segona part, els locals van buscar canvis i Estarlich íxia al terreny de joc. De les seues botes van arribar les primeres dues bones accions que no van poder finalitzar.

Al minut 69 tot canviava en el partit Payan era expulsat pel col·legiat Lagardera Ventura, que no va dubtar en mostrar-li la cartolina roja davant una manotada en la cara del rival en una lluita en la treta de banda. A partir d’eixe moment la UD Canals amb un home menys va saber sofrir i va intentar aprofitar les jugades a baló parat. Per la seua part la UD Carcaixent ho volia intentar davant un Canals que no ho permetia. Tan sols Quintana amb una tímida rematada de cap va poder aproximar-se. Amb l’empat a 0 es va arribar a la fi de l’encontre.