La UD Canals deixa escapar els punts a l’últim minut de partit

El dissabte a les 17 h l’Olímpic es va enfrontar al CF Cullera. El partit va començar de forma immillorable per als de Xàtiva que al cap de 5 minuts de partit ja manaven al marcador. Des del costat esquerre Llorenç va posar una centrada cap a Matias Aquino i aquest va enviar el balo al fons de la xarxa. I tan sols 5 minuts després el capità Rueda ampliava distancies al marcador. En aquest cas vas ser el davanter Aquino qui va assistir a l’andalus. Tot s’amblava que seria un partit còmode per als de Xavi Candel però al minut 20 veien com els locals retallaven distancies aprofitant un córner. Al minut 31 el Cullera tornava a posar la igualtat al marcador. Partit frenètic, es el que indicava l’electrònic i al minut 37 es confirmava. Penal favorable als setabenses i Matías Aquino no fallava la pena màxima. Amb la ventaja de dos gols a 3 es va arribar al descans.

Després del pas pels vestidors tan sols va haver un equip que dominara sobre la gespa, el Cullera. L’Olímpic era incapaç de generar i es defenia com podia. La més clara per empatar el partit va ser des dels 11 metres però l’execució del penal no va ser bona. Però al descompte va arribar el premi a la insistència i el Cullera ha remat d’un centre lateral igualava el partit.

L’Olímpic no va poder aprofitar la renda de dos gols de l’inici de l’encontre i suma un punt a Cullera que el posa tercer en la classificació empatat a 12 punts amb l’Olleria que és el segon classificat.

A les 17:30 h donava inici l’encontre al Quatre Camins

Els canalins dissabte van rebre a l’aleshores cuer CD Ontinyent. La primera part es va veure poc de futbol i el Canals abusava del joc directe davant un Ontinyent que esperava per aprofitar qualsevol errada i eixir ràpid en velocitat. La primera arribada va ser pel Canals als primers minuts d’encontre que va salvar Palopa i La més clara va arribar en posar un centre ras des de dins de l’àrea que es va passejar sense trobar rematador. Cambra va tindre una bona ocasió per al “Deportivo” però en fora de joc

Després del pas pels vestidors els d’Esteban Cana van fur el baló sobre la gespa buscant un joc més tranquil. Les ocasions de gol per a un equip i altre eren pràcticament inexistents. Però el minut fatídic per al Canals va arribar al descompte Cambreta va fer una bona pressió al central canalí que va fer una mala sessió al porter. Davant l’eixida d’aquest el davanter de l’Ontinyent rematava a porteria posant el 0-1 i enduguen-se els punts cap a la Vall d’Albaida. Tres punts que trauen a l’Ontinyent de la zona perillosa i deixen al Canals quart per la cua.