Almussafes i Enguera eren els rivals dels equips de la nostra comarca

Per a anar recuperant els molts partits ajornats per la COVID-19 en el primer tram de la competició en la Regional Preferent, ahir va tindre lloc una minijornada al Grup IV en la qual van jugar dos dels representants de la comarca de la Costera.

D’una banda, el CD Llosa va rebre la visita de l’Almusafes en un partit corresponent a la Jornada 8. Els de Rafi van empatar 1-1 contra un rival directe. Muñoz va igualar el gol dels visitants sols un minut després d’aquest en un tram final de partit molt emocionant.

Per part seua, el CD L’Alcúdia de Crespins es va veure sorprés pel CD Enguera en un duel de la Jornada 3. Per 4-2 van perdre els d’Alberto Talón, en un partit gris dels alcudians.

De cara al cap de setmana, els tres equips de la Costera en la Regional Preferent afronten la Jornada 14 del campionat. Dissabte a les 16:30 hores, el CD Llosa rep a la UD Carcaixent en El Sequiol. A la mateixa hora, la UD Canals visita a l’Almusafes CF. Per últim, diumenge a les 17h el CD L’Alcúdia de Crespins tancarà la jornada com a local contra un dels equips més potents del grup com la UD Castellonense.