Els 500.000 euros que van posar a la venda s’han esgotat aquest dijous, i es podran bescanviar als comerços associats fins al 15 de juny

 Ahir dijous es van exhaurir els 500.000 euros de bons de comerç que l’Ajuntament de Xàtiva va posar a venda fa tan sols una setmana, el dia 15 de desembre.

Milers de veïns i veïnes de Xàtiva s’han pogut beneficiar d’aquesta quarta fase de bons de comerç, mitjançant l’adquisició de fins a dos bons de 20 euros, cadascun dels quals es pot bescanviar per valor de 40 euros fins al dia 15 de juny als establiments adherits a la campanya.

En total hi ha 227 negocis de Xàtiva vinculats a aquesta campanya de bons, repartits en sis seccions diferenciades: Serveis, Electrodomèstics, Alimentació, Sanitat, Comerç en general i hostaleria. El llistat de comerços es pot consultar al web reactivemxativa.com i tots ells estan identificats amb un adhesiu col·locat a un lloc visible del negoci.

 Cal recordar que en cas de voler bescanviar els bons d’altra persona, serà necessari presentar una autorització, la qual es pot descarregar a la web del Reactivem Xàtiva, o bé emplenant-la en la seu d’Adexa, sempre amb la signatura de les persones implicades. Adexa és l’encarregada de donar suport a la ciutadania i als comerços adherits, i per a tal efecte ha habilitat un telèfon per a efectuar les consultes: 622 129 573.

Escoltem la valoració de l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà:

 Fins al moment ja s’han consumit un total de 1.503 bons, per un valor total de 60.120 euros. Amb aquesta quarta fase de bons, i sumant les tres fases anteriors, l’Ajuntament i el veïnat de Xàtiva haurà injectat directament als comerços de la ciutat més de 2,5 milions d’euros.