Els canalins es van avançar al marcador, però les lesions i la insistència ofensiva dels setabenses van decidir el duel

Ahir va tornar el derbi de la Costera a La Murta, l’Olímpic va rebre al Canals, en una vesprada solejada i una bona entrada d’aficionats. El plantejament del partit va ser l’esperat a un Olímpic que tenia la possessió de l’esfèric i un Canals que esperava molt ordenat.

El primer a provar sort va ser Vicent amb un llançament que no va veure porteria i després Joan va enviar el baló al lateral de la xarxa en rematar un centre d’Ekedi. Rueda de falta directa i amb un llançament de mitja distància va provar sort. El Canals no va enregistrar cap dispar entre els tres pals i va veure com li sorgien contratemps amb una lesió a la línia defensiva i havien de reestructurar l’equip. Sense gols i amb certa igualtat es va arribar al descans.

Després del pas pels vestidors, l’Olímpic pareixia que posava una marxa més buscant amb insistència la porteria rival. Joan es va marcar una gran jugada individual, però el baló no va veure porteria. Seguien els contratemps per als de Sergio Blasco que novament després d’una lesió van haver de reestructurar l’equip. Tot i això van buscar la seua oportunitat i amb una bona transició ofensiva va arribar el 0-1 de les botes de l’ex Olímpic, Vicent Estarlich. Xavi Candel va reaccionar i va seguir moguen la banqueta, quan faltaven 15 minuts per a la fi, Aquino empatava l’encontre després de retallar en l’àrea i enviar el baló al fons de la xarxa. Tan sols 5 minuts després, Joan va aprofitar un rebuig i li donava la volta al marcador. El Canals es va bolcar per l’empat i era l’Olímpic que esperava ordenat per intentar fer mal a la contra. Ja als últims instants de partit, el porter del Canals, Tara, va pujar al remat d’una treta de banda, l’equip canalí no va poder finalitzar l’acció i Nico des del mig camp, pegat a la línia de banda, va disparar a porteria per a sentenciar l’encontre.

Els tres punts es van quedar a Xàtiva, i la UD Canals continuara lluitat la pròxima setmana per buscar l’octava posició. Per la seua part, els de Candel recuperen la quarta posició i retallen dos punts de diferència amb el Castellonense.