Els xativins acaben amb un balanç d’1 or, 1 plata i 4 bronzes

Diumenge passat els esportistes de categoria sènior del CB Xàtiva es van desplaçar fins a Xàbia on se celebrava una nova edició dels tornejos territorials de les categories absoluta i sènior.

En la categoria de superveterans, Carlos Martínez va tornar a sumar un nou or en véncer en la final a Francisco Corrales per 13-21, 21-15 i 21-10 en una dura final.

En la prova de dobles masculina C1-C2 Santiago Villanueva i Carlos Martínez (jugant diverses categories per davall de la seua) van formar parella i van aconseguir una meritòria tercera posició.

En la categoria C1, José Luis Llopis també es va fer amb el bronze.

Finalment, en la categoria A1-A2, M. José Mompó al costat de Sergio Latorre van aconseguir la plata després de jugar-se la primera posició enfront de la parella formada per María Isabel Sáez i Ángel Rodríguez en un partit en què van estar molt prop de forçar el tercer set.

2a Jornada “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” categoria cadet

En la jornada matinal del passat dissabte 17 d’abril sis esportistes de la categoria cadet es van desplaçar al Campello per a prendre part de la segona de les jornades pertanyents als “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana”. Els esportistes del CB Xàtiva van aconseguir uns resultats destacats obtenint un total de 8 victòries sobre 12 en les proves individuals i idèntic resultat en les de dobles, sent el balanç total d’un 67% de victòries.

2a Jornada “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” categoria aleví

També en la jornada del dissabte, però en aquesta ocasió a Xàtiva l’encarregada es va disputar la segona jornada dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” de la categoria aleví on el club xativí també comptava amb la participació de huit esportistes més dos jugadors de la EDM Bàdminton Xàtiva.

Els joves esportistes xativins van tindre més dificultats en el seu retorn a la competició oficial i el balanç dels resultats no va ser tan positiu.

Agenda esportiva

L’activitat esportiva del Club Bàdminton Xàtiva no disminueix i el pròxim cap de setmana es presenta carregat de noves competicions.
Dissabte que ve 24 d’abril els esportistes del CB Xàtiva es desplacen fins a Aspe on se celebrarà el Torneig Territorial de Categories Inferiors (Sub-11, Sub-13, Sub-15, Sub-17 i Sub-19).

El diumenge 25 d’abril, un nou grup d’esportistes viatjarà fins a la localitat de Teulada per a disputar la segona jornada de la Lliga Autonòmica de Clubs i continuar sumant punts per a mantenir-se en les primeres posicions.

També en la jornada del diumenge 25 M. José Mompó es desplaçarà fins a la madrilenya localitat de Guadarrama per a competir en el TTR Sènior que allí se celebra. Competirà al costat dels seus companys habituals, Silvia Rueda en el DF i Sergio Latorre en el DX.