El club xativí espera tancar econòmicament la temporada passada per poder signar renovacions i fixatges

Ahir, 1 de juliol, va començar oficialment la temporada 2021-2022. Aquesta campanya, el CD Olímpic competirà en Tercera Divisió RFEF, un campionat que començarà el primer cap de setmana de setembre.

Del projecte esportiu del club xativí tan sols es coneix el poc que es va comunicar la darrera setmana en l’assemblea de socis. Solament està confirmada la continuïtat de Berna Ballester a la banqueta, a falta de signar, i la presència al planter dels defenses Tendillo i Frangi, així com els migcampistes Leomar i Lionel, tots ells amb contracte en vigor.

Pel que fa a la pretemporada del CDO, tot apunta al fet que començarà al voltant del 25 de juliol i ja s’ha confirmat un partit amistós contra el CD Alcoyano previst per al 31 de juliol.

Pel que respecta als rivals en lliga de l’Olímpic cal destacar alguns moviments als planters. L’Atzeneta UE, que dirigirà l’ex del tècnic del CDO Abel Buades, ha anunciat les renovacions de Llorenç, Nemesio i Company, i les incorporacions del defensa xativí José Ballester, del lateral Abraham Peleteiro i del davanter Keita Jr, qui també ha passat recentment per l’equip de la Murta.

Per part seua, la UD SIA Benigànim ha informat de la renovació d’un futbolista amb passat al CD Olímpic com el lateral Iván Castilla. El club “ganxut” també ha comunicat el fixatge de Javi Berenguer, provinent de l’Hércules B.

Altre ex de l’Olímpic que ha renovat el seu contracte és Álvaro Escobar, en aquest cas, amb el Torrent CF, club que ha anunciat també la continuïtat de Pedro Moreno i la incorporació del jugador del Intercity Jordan Gaspar.

Per últim, cal destacar el fixatge del defensa Enrique José per l’At. Saguntino, un club que aquest any serà gestionat pel grup inversor Zoe Coach España.