A la vesprada recorreran els carrers de la ciutat en una Gran Cavalcada acompanyats de superherois i superheroïnes

Els Reis d’Orient ja han avisat a tothom de la seua arribada a la ciutat de Xàtiva demà divendres, i ho faran envoltats d’una gran festa de benvinguda per a celebrar un dels dies més especials de l’any. 

Ses Majestats començaran el seu itinerari a les 9 del matí, on visitaran la planta d’oncologia de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva i compartiran les històries dels seus viatges amb els menuts que es troben allí ingressats. Després aniran a la residència de persones grans Novaedat a compartir una estona amb els més majors. 

Finalment, entorn les 11.30 hores es desplaçaran fins a l’ermita de Sant Josep, recolliran els seus cavalls i aniran passejant fins a la plaça de la Seu, on estarà tothom esperant la seua arribada al voltant de les 12 del migdia. 

Melcior, Gaspar i Baltasar han explicat que saludaran a tots aquells xiquets i xiquetes que vulguen vindre a rebre’ls, que repartiran llepolies i es faran fotografies amb tot aquell que vulga tindre un record amb ells. 

A la vesprada tindrà lloc la Gran Cavalcada de Reis que començarà a les 18.30 hores i recorrerà l’avinguda Selgas, l’Albereda Jaume I i l’avinguda República Argentina. Els Reis Mags aniran acompanyats de superherois i superheroïnes d’animacions, música i carrosses que faran passar un dia molt divertit als xiquets i xiquetes. 

Al finalitzar la cavalcada, Ses Majestats faran l’adoració al betlem i es dispararà un castell de focs artificials que donarà per finalitzada la jornada. Amb motiu de la cavalcada, el Betlem monumental sols obrirà fins a les 18 hores.