El regidor d’Esports, Pedro Aldavero, anuncia que les piscines es reobriran el pròxim 15 de juny

L’Ajuntament de Xàtiva ha informat que els pavellons municipals Francisco Ballester i de voleibol reobriran les instal·lacions amb el pas a la fase 2 del desconfinament, previsiblement el proper dilluns 1 de juny. D’aquesta manera augmentarà el nombre d’instal·lacions esportives habilitades, després de que en la fase 1 es reprengueren les activitats al Poliesportiu de Les Pereres, permetent els entrenaments individuals en les pistes de tennis, pàdel i atletisme.

En totes les instal·lacions seguirà sent necessari demanar cita prèvia per al seu ús, a través del telèfon 96 228 30 00, i l’aforament està limitat al 30% de la seua capacitat per a la pràctica esportiva individual o les modalitats en parella sense contacte físic. Fora dels horaris reservats no es podrà romandre a la instal·lació. 

Altra de les novetats de la fase 2 és la possibilitat dels entrenaments bàsics en lligues no professionals federades. Els clubs federats de Xàtiva ja han estat informats per part de la regidoria d’Esports per a que puguen sol·licitar l’ús de les instal·lacions, tenint en compte la limitació d’aforament i les disposicions sanitàries.

Durant el mes de juny s’habilitaran els pavellons per a la realització d’esports per a adults en les modalitats de manteniment físic, gimnàstica correctiva, balls de saló, pilates, defensa personal, aerobic i zumba. 

D’altra banda, l’obertura de les piscines municipals, tant per a ús esportiu com recreatiu, encara haurà d’esperar alguns dies ja que s’habilitaran a partir del proper 15 de juny. No obstant, el gimnàs del Poliesportiu Les Pereres encara no té prevista la seua obertura degut a les característiques del mateix.