Román Escribá, Josep Barberá, Judith Tortosa i Martín Serena van competir com a convidats en la modalitat “open” del Campionat Autonòmic de FEDI-CV

Els para atletes del Club Atletisme Xàtiva (CAX) van obrir el passat cap de setmana la nova temporada de competició en pista a l’aire lliure a Onil (Alacant). Román Escribá, Josep Barberá, Judith Tortosa i Martín Serena van competir com a convidats en la modalitat “open” del Campionat Autonòmic de FEDI-CV, on van haver de fer front a fortes ratxes de vent en contra que van afectar les seues marques.

Judith Tortosa va quedar lluny de les seues millors marques en les proves de 100 i 200 metres llisos en “frame running”, amb temps de 21,39″ i 41,97″, degut en gran part per les ratxes de vent en contra. Tampoc van tindre sort amb el vent Josep Barberá i Martín Serena en les seues sèries, amb temps de 15,28″ i 17,04″ en els 100 metres i de 33,96″ i 37,65″ en els 200 metres, respectivament, després de fer front a fortes ratxes.

El jove Román Escribá va ser aquesta vegada el més destacat, rebaixant en 2 dècimes la seua marca personal en 80 metres llisos malgrat un vent en contra, deixant-la en 14,21″. Les sensacions també van ser positives en la prova de 300 metres llisos, on va aconseguir un crono de 57,12″ que li va servir per a ser 2n a penes a 42 centèsimes del guanyador de la sèrie.

Els “4 fantàstics” del para atletisme xativí, que van comptar amb el suport dels seus familiars i la seua entrenadora, Marta Córdoba, prepararan ara la següent cita que serà també un dels plats forts de la temporada: el Campionat d’Espanya d’Atletisme Adaptat per comunitats autònomes, que se celebrarà els dies 6 i 7 d’abril a Guadalajara, i on els esportistes del club *xativí aspiren a reeditar o fins i tot millorar els excel·lents resultats de l’edició anterior, on es van proclamar subcampions d’Espanya.