El CCX i els museus municipals de l’Almodí i de la Casa de l’Ensenyança obriran també els dilluns

Ahir dijous, la regidora de Turisme de Xàtiva, Raquel Caballero, i el director dels Museus, Àngel Velasco, van presentar en roda de premsa l’ampliació de l’horari d’obertura que es realitzarà en diferents edificis culturals de la ciutat a partir del proper 3 de març. Amb aquesta ampliació d’horari, el Centre Cultural de Xàtiva (CCX) i els museus municipals de l’Almodí i de la Casa de l’Ensenyança obriran també els dilluns.

La regidora de Turisme va destacar que la decisió d’ampliar els horaris pretén millorar l’assistència de visitants i turistes per a que puguen descobrir i gaudir millor de tot el nostre patrimoni i va repassar tots i cadascuna de les ampliacions als museus de la ciutat. 

Caballero apuntava que aquesta ampliació d’horaris permetrà apostar per nous projectes culturals, com la d’una exposició d’un important artista valencià del segle XX, que tindrà lloc d’abril a juliol i que s’anunciarà pròximament. També va incidir que s’està treballant per a que tots els espais i recursos turístics puguen estar pròximament oberts durant tots els dies.