Turisme la Costanera ha creat la web Xarxa Museus, on es poden realitzar visites en 360º

Turisme la Costera ha creat la web Xarxa Museus, on es poden fer visites virtuals als museus en 360°. Així, Turisme la Costera continua promovent accions per a acostar els recursos turístics, patrimonials i culturals dels diferents municipis de la comarca als potencials turistes.

Amb aquestes visites en 360° a tots els museus de la Costera, es pot accedir a informació útil, conéixer la seua ubicació geogràfica i gaudir de les exposicions. A més, la web també recull panoràmiques de cada municipi, la qual cosa complementa la visita virtual dels museus i fa encara més atractiva l’experiència. Així mateix, en la pàgina web de Turisme La Costera hi ha disponible una guia amb tota la informació relativa als museus i una ruta temàtica. Totes dues poden ser descarregades en format PDF i consultar-se també en l’APP.

La comarca de la Costera és un territori de museus i ofereix un conjunt ampli d’exposicions que mostren la forma de vida de les seues gents al llarg de la Història. Aquests museus estan dedicats a diverses matèries, especialment a les Belles arts, l’Arqueologia o l’Etnologia. També hi ha alguns de caràcter temàtic centrats en la cultura festiva, com les Falles o el Corpus.

Tots ells formen part de la Xarxa Museus, que va nàixer amb l’objectiu d’atraure, incentivar, satisfer i fidelitzar als potencials turistes que visiten la comarca, així com generar sinergies en el territori fomentant la pernoctació i la restauració, entre altres.