La Mancomunitat La Costera-Canal habilitara un bus per assistir a la manifestació del 8M a Xàtiva

A Canals, hui dilluns, hi haurà cantacontes en l’escoleta infantil municipal de La Torreta, amb “Olelè olibà Makasi”, i al Centre Cultural Calixte III, cantacontes amb “La caputxeta valenta”. Els cantacontes estaran impartits per les professionals de “Proactives Consultoria d’Igualtat”. Demà dimarts, 7 de març, a les 16:30 h, en l’escola d’adults de Canals, taller de risoteràpia impartit per les professionals de “Proactives Consultoria d’Igualtat”. 

En la Llosa de Ranes, hui dilluns, s’ha organitzat la jornada “Ser dona al sud” amb la col·laboració del Fons Valencià per la Solidaritat. Durant el matí hi haurà una exposició al Mercat i a partir de les 16:30 h, tindrà lloc la conferència “Teixint el futur des del cooperativisme, l’artesania i el feminisme” al Centre Cívic. Per a demà dimarts 7 de març s’ha organitzat una exposició d’artesania feta per les dones Tyrius de la Llosa de Ranes al Centre Cívic. A les 19 h tindrà lloc un taller d’autoprotecció i defensa per a les dones al pavelló. Per l’activitat al pavelló és necessària inscripció prèvia cridant al 647.382.318. 

La Granja de la Costera celebrara el dimecres, 8 de març, a les 18 h, a la Casa Peno, el dia de la dona amb un berenar residu zero, on s’oferirà xocolate i bunyols. En finalitzar el berenar, la Regidoria d’Igualtat obsequiarà a totes les dones assistents amb un cabasset de palma. 

La Mancomunitat La Costera-Canal habilitara un bus per assistir a la manifestació del 8M a Xàtiva. Aquest servei és gratuït per als municipis que conformen l’entitat i el recorregut de l’autobús serà per tots aquells pobles integrants de l’entitat supramunicipal. Les persones que desitgen utilitzar el servei hauran d’apuntar-se, prèviament, telefonant o enviant un WhatsApp al 611.768.456. Per a inscriure’s, hauran d’aportar el nom i cognoms, telèfon de contacte, població d’eixida i el nombre de places a ocupar.