El club xativí participa el próxim cap de setmana en les proves d’accés per a alevins i menors

Diumenge passat es van celebrar les proves d’accés per als autonòmics de la categoria màsters. Aquesta competició va tindre lloc en la Piscina Municipal Coberta d’Ondara.

Pel club Natació Xàtiva van competir els següents nadadors màsters: Pilar García; Rosa Mora, M. José Roca, Maica Santana, Cessar Rodríguez, Felip Badia, Ximo Molina i Carlos Molina.

Igual que succeeix amb les altres categories, aquestes proves se celebren amb la finalitat d’obtenir les mínimes per als pròxims campionats autonòmics. En el cas dels màsters per a poder participar en els autonòmics tan sols han d’acreditar el temps obtingut en aquestes proves d’accés. Això és degut a la dificultat d’entrenar i a la impossibilitat de fer els controls que al llarg de la temporada haurien d’haver-se realitzat.

Els nadadors del Club Natació Xàtiva van competir en diverses proves aconseguint d’aquesta manera la possibilitat de participar en el Campionat Autonòmic d’Estiu Màster.

D’altra banda, el pròxim cap de setmana, els dies 15 i 16, el Club Natació Xàtiva participarà en les proves d’accés per a alevins i menors que tindran lloc a Gandia.