Els equips xativins realitzen un bon paper als campionats d’Espanaya

Del 26 al 30 de juny s’han disputat els Campionats d’Espanya juvenils, el masculí a Galícia i el femení a Almeria, que tanquen els quatre campionats nacionals en els quals han participat equips de la base del Club Voleibol Xàtiva, en una temporada marcada per la pandèmia, però molt destacada per al club, esportivament parlant.

En el Campionat d’Espanya Juvenil Masculí, el Familycash Xàtiva va acabar en la novena posició, en un torneig de gran nivell de voleibol, disputat en Boiro i Rianxo.

L’expedició va estar formada per: Pablo Climent, Alejandro Borrás, Álvaro Gómez, Nik Latynin, Adrián Martí, David Martí, Javier Martínez, Rodrigo Mira, Sergio Peñalver, Pablo Pérez, Matías Romero, Esteve Sanchis, Marc Hervás, junt als tècnics Rafa Mora i Borja Reyes i la fisioterapeuta Vesy Guiorguieva.

D’altra banda, en el Campionat d’Espanya Juvenil Femení el Familycash Xàtiva Voleibol es va col·locar entre els 15 millors equips del panorama nacional. L’expedició desplaçada a Almeria la van conformar Alicia Alvarez, Irene Cabrera, Taina Ferrer, Elena Lloret, Alba Martí, María Martínez, Laura Masacarell, Cristina Moreno, Melany Richardy, Alba Olivares, Rebeca García, Paula Vila, Carla Prieto, Andrea Lloret, Eva Muñoz i Anna Santamaria,  els tècnics Larry Creus, Jose Manuel Martí i Quique Mateu i la fisioterapeuta Katy Lace.