Els dos conjunts busquen una plaça en la final de la Comunitat Valenciana

La setmana passada donàvem la notícia de la classificació del Familycash Xàtiva voleibol juvenil masculí, com a campió de grup en la Primera Divisió Autonòmica, per als quarts de final de la competició autonòmica.

Aquesta setmana, el Familycash Xàtiva juvenil femení també ha aconseguit la classificació. L’equip femení dirigit per Larry Creus i José Manuel Martí ha quedat tercer en la primera divisió autonòmica. Diumenge passat van disputar l’última jornada de la lliga regular a Castelló, un partit que ja no tenia transcendència per a la classificació final. El duel va permetre realitzar tota classe de combinacions, i sobretot donar minuts a les jugadores menys habituals. Un partit a cinc sets, que va resultar finalment favorable a l’Illa Grau per 3-2 (25-23/23-25/9-25/25-21/15-11).

Tots dos equips juvenils juguen el pròxim dia 24 d’abril el partit d’anada, mentre que el dia 8 de maig, serà el partit de tornada. En el cas de l’equip femení el rival serà el CV Ilicitano Carrus (Elx), un rival complicat. En el cas del conjunt masculí, el rival serà el quart classificat del grup nord (CV València o Liceu de Paterna).

Tots dos conjunts tenen la mirada posada a obtenir una plaça en la Final de la Comunitat Valenciana, que es disputarà els dies 22 i 23 de maig de 2021.