Un Moixent de capa caiguda rep a un gegant com l’Ollería

Disseny del Club

Aquesta vesprada es viurà al camp Mpal. de Moixent el partit de la Nostra Copa corresponent als setzens de final. Els de la costera rebran l’Ollería C.F., equip d’una categoria superior, i que a més és a la pugna pel lideratge.Després d’estar durant un temps orfes de competició oficial, tenim l’oportunitat de veure un partit molt atractiu, amb dues maneres diferents d’entendre el joc, i amb dues dinàmiques totalment oposades. Els “guerrers” van començar molt fort la seua competició, arribant a ser líders del seu grup. D’un temps ençà, s’han vist immersos en una dinàmica negativa que els ha obligat a treure els punts per obligació i no per capritx. En aquesta copa tan apassionant i divertida, han anat passant rondes sent capaços de deixar al camí equips com el Villena C.F.

D’altra banda, l’equip de la Vall d’Albaida arriba com un dels equips més potents de la regional preferent, sent segon al grup tercer i tan sols havent perdut un partit. La seua última cita va ser un partit no oficial contra l’Atzeneta U.E., on van caure derrotats per 2-1. La seua principal amenaça és el joc vertical que estan desplegant durant tota la temporada i la seua efectivitat de cara a la porteria.

Veurem si els de Moixent són capaços de matar el gegant i demostrar-se que allò que van fer a l’inici del curs no era un miratge.