Els dos equips es van repartir els punts I pocs canvis significatius a la classificació

Partit Passat per aigual al Vicent Morera entre dos equips, rivals directes en la classificació. El Silla CF volia sumar de 3 per allunyar-se en la classificació i el CD Olímpic per eixir de la zona de descens.

Primera part on tots dos equips es van tractar amb molt de respecte. Al cap de 10 minuts de joc una falta d’entesa entre el porter local I el seu defensor, Apunt va estar d’aprofitar-ho Serpeta, per a robar l’esfèric i buscar porteria, però tot va quedar en un esglai. Els següents minuts van ser de molta lluita, però Lucho es va plantar en vàries ocasions davant el porter, però sense èxit.
Ja passada la Mitja hora d’encontre van arribar les oportunitats, Rueda de volea a la Mitja volta i Serpeta des de la frontal ho van intentar, però es van topar amb el porter, Felipe. Va arribar la reacció del Silla i Vio per dues vegades va evitar el gol siller. Ja al minut 45 va arribar el gol en una jugada d’estratègia per al CD Olímpic, però va ser anul·lat per un dubtós fora de joc i amb el 0 a 0 es va arribar al descans.

La segona part va ser de major domini per al CD Olímpic, on va gaudir de diverses ocasions per avançar-se al marcador. Leo en un córner executat en curt va estar a punt de sorprendre. L’Olímpic continuava arribant als dominis del Silla però sense materialitzar les seues opcions. A les acaballes del partit Serpeta va creuar des de la frontal un xut, però sense cap de perill per a Felipe. A la fi dels 90 minuts es van repartir els punts entre tots dos equips.

La pròxima setmana el At. Saguntino visitara la Murta.