Els equips de Futbol-11 disputen nous amistosos de preparació

Dissabte passat va tindre lloc una nova cita destacada en la pretemporada per als equips amateur i infantil/cadet femenins del Ciutat de Xàtiva CFB. Una vesprada completa amb partits molt renyits en el poliesportiu Les Pereres.

L’equip amateur, dirigit per Rocío Hervás, va aconseguir la victòria imposant-se davant un gran Atlètic Càrcer. El partit, que va finalitzar amb el resultat de 3-2, va ser una bona mostra del potencial de les xativines. El Ciutat de Xàtiva es va avançar en la primera part amb un 2-0 amb gols de María Miralles i Maria Sanchis. En la segona part, l’Atlètic Càrcer va remuntar, però en l’últim minut Mireia va marcar el 3-2.

Al seu torn, l’equip infantil/cadet també va véncer en el seu duel contra la UD Carcaixent amb un ampli resultat de 4-1. Les jugadores dirigides per Alba Revert van poder controlar el joc durant la majoria del partit aconseguint així una gran victòria. Els gols van arribar de la mà de Daniela Ramírez, Daniela Madueño i dos de Mencía.

D’altra banda, la setmana vinent comencen els amistosos de pretemporada per a l’equip de F-8 que comanda Nerea Quesada.

Cal destacar també que el Ciutat de Xàtiva ha incorporat a dues jugadores de l’amateur com Maria Sanchis i Laura Llobell per a dirigir l’equip de Querubins. Aquesta decissió confirma la ferma aposta que des de 2017 el club té amb el futbol femení.

Finalment, el Ciutat de Xàtiva ha volgut donar més cabuda al fet que el futbol femení tinga major representació i arribe a un nombre major de persones. D’aquesta manera, s’ha apostat la creació d’un Departament de Comunicació específic, que formaran Sandra García i Elena Luna. Les dues són jugadores de l’equip amateur i s’encarregaran de posar al dia tot el que succeïsca amb els equips femenins del club.