Arranca la Lliga Nacional de Clubs Segona Divisió – Comunitat Valenciana

Dissabte passat 28 de gener la veïna localitat d’Éngra va acollir en les instal·lacions del Pavelló Municipal Jaime Alegre la segona de les jornades dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” que va reunir un total de 49 esportistes benjamins i alevins de la província de València.

El Club Bàdminton Xàtiva finalment va participar en la segona jornada amb un total de deu esportistes a causa de la baixa d’última hora de dues d’ells per malaltia. D’aquests, cinc pertanyen a la categoria benjamí i els altres cinc són alevins, i els resultats que van aconseguir van ser molt destacades perquè van aconseguir aconseguir un percentatge molt alt de victòries tant en les proves de dobles com en la d’individuals situant aquest percentatge en el 80% en individuals i 70% en dobles, pese al hàndicap d’haver-se enfrontat entre ells en dos dels grups de dobles.

Els joves esportistes de l’entitat xativina continuen així la seua formació amb la motivació extra per comprovar que el treball que s’està realitzant en els entrenaments diaris s’ha pogut traslladar a la pista en la competició oficial i a més els resultats han sigut favorables.

Agenda del Club Bàdminton Xàtiva:

TOP TTR Sub13, Sub17 i Absolut a San Pedro del Pinatar

El pròxim cap de setmana es presenta ple de competicions per al C.B Xàtiva, la primera d’elles serà el dissabte 4 de febrer en la localitat murciana de San Pedro del Pinatar, fins on viatjarà l’esportista Andrea Orquín per a participar en el Top TTR que allí s’organitza. Les instal·lacions del Pavelló Principe d’Astúries acolliran als 58 esportistes inscrits. La jugadora xativina competirà en la prova d’individual i en la de dobles femení al costat de la seua companya Claudia Gallego del C.B Infant.

“Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” categoria infantil.

Dissabte que ve 4 de febrer se celebrarà en la localitat d’Éngra la tercera jornada dels els “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en la categoria infantil. Els esportistes de les categories aleví i infantil del Club Bàdminton Xàtiva es desplaçaran novament fins a la capital de la Canal de Navarrés on el Pavelló Municipal Jaime Alegre acollirà aquesta nova jornada que es preveu que reunisca prop de 80 esportistes de les categories Sub-13 i Sub-15 dels clubs i escoles municipals de tota la comunitat. El club xativí participarà amb prop d’una quinzena d’esportistes.

Lliga Nacional de Clubs Segona Divisió – Comunitat Valenciana.

El diumenge 5 de febrer farà començament una nova edició de la Lliga Nacional de Clubs Segona Divisió – Comunitat Valenciana en la qual l’equip del Club Bàdminton Xàtiva – Caixa Popular tornarà a ser present. Aquest diumenge es disputarà en la localitat alacantina de Teulada la primera de les jornades que reunirà els cinc equips integrants, C.B Asp, C.B Drop València, C.B Les Torres, C.B Infant i C. B Xàtiva – Caixa Popular.