Els esportistes xativins disputaran del 13 al 15 d’octubre en la localitat de Benalmàdena el Campionat d’Espanya

Diumenge passat 1 d’octubre es va celebrar en el Pavelló Municipal de la Fuensanta a València un nou torneig corresponent a la categoria sènior, concretament el Màster Autonòmic Sènior en el qual van prendre part cinc esportistes del Club Bàdminton Xàtiva que van tornar a realitzar un bon paper sumant un total de set medalles, sent dues d’or, tres de plata i dues de bronze.

Iniciem la crònica del succeït en la jornada dominical amb els resultats de la categoria A2 on la parella formada per MªJosé Mompó i Julio Martín es van penjar la medalla de plata després de cedir enfront del duo local format per Gary Clark i Cristina Lamas.

En la categoria B1 MªJosé Mompó va participar en aquesta ocasió en la prova d’individual femení on va disputar la final frenta a la jugadora del C.B Albacete, Cristina Lamas, en una trobada en què el primer set va ser molt més igualat cedint la xativina per un ajustat 21-18, però en el segon MªJosé acuse el no disputar la prova individual de forma més regular i va caure per 21-11, aconseguint la plata.

En la prova de dobles masculí Julio Martín i Vicente Ferrer es van imposar amb autoritat en tots els partits disputats en el torneig per a penjar-se la medalla d’or i d’altra banda en aquesta mateixa prova la parella formada per Daniel Meseguer i Pablo Lafuente (C.B Alboraia) van finalitzar en la quarta plaça.

No deixem la categoria B1-B2 on en la prova d’individual masculí el club va sumar dos nous metalls. El primer de la mà de Vicente Ferrer que es va imposar a tots els seus rivals per a penjar-se l’or i d’altra banda Daniel Meseguer que va caure en semifinals enfront del seu company Vicente.

Tanquem el repàs a l’actuació dels xativí amb la categoria C, on José Luis Llopis després de superar la fase de grups va caure en l’enfrontament de semifinals enfront de Juan Arenas per un molt ajustat 21-17 i 22-20 que va deixar al xativí anara de la final i amb el bronze en la prova d’individual masculí. Acabem amb la prova de dobles masculí on José Luis Llopis al costat del seu company Juan Arenas (Independent) van aconseguir la classificació per a la fase final després de quedar lideres del seu grup i després de superar el semifinal front Anil-Kumar Bhardwaj i Jesús Prieto es van creuar en la final amb la parella composta per Gary Clark i Miguel Serrano que es van imposar per 21-15 i 21-10, deixant a José Luis amb la plata.

Després d’aquest últim torneig els esportistes xativins ja centren els seus esforços en els últims detalls de cara a la gran cita de la temporada, el Campionat d’Espanya, que es disputarà del 13 al 15 d’octubre en la localitat de Benalmàdena.