2 ors i 2 bronzes va ser el balanç dels esportistes xativins.

Dissabte passat 19 de febrer els esportistes de categoria sènior van viatjar fins a la localitat murciana de las Torres de Cotillas per a participar en el Top TTR Sub-11, Sub-15, Sub-19 i Sènior que allí es disputava. En aquesta ocasió el Pavelló Municipal Mireia Belmonte va acollir als 127 esportistes inscrits en les diverses categories i proves.

Per la categoria de majors de 40 on en la prova de dobles mixt participava la parella xativina formada per Julio Martín i MªJosé Mompó que partien com a segons cap de sèrie del torneig, quedant enquadrats en el grup B. Els jugadors del C.B Xàtiva es van imposar a les parelles d’aquest grup i van aconseguir la primera plaça i el passe a la fase del quadre on en semifinals es van imposar a la parella murciana formada per Manuel Berrocal i Carmen María Martínez per un ajustat 21-15, 17-21 i 21-15. Ja en la final es van enfrontar a Antonio Jesús Rodríguez i Cristina Lamas, en una altra dura trobada que es va allargar fins als 42 minuts de durada i que finalment es va decantar de part dels xativins per 21-16, 18-21 i 21-12 aconseguint d’aquesta manera la medalla d’or en el DX 40. Destacar que tant Mª José com Juliol arribaven a aquest torneig amb sengles lesions musculars de les quals no estaven recuperats i que els van fer dubtar fins al dia anterior si participar o no en aquest torneig.

En la prova de dobles masculí (DM 40) també van participar les parelles formades per Julio Martín i Ángel Rodríguez (C.B Les Torres) i José Luis Llopis al costat d’Antonio Jesús Rodríguez (C.B Bad-Fly). Totes dues parelles van aconseguir bons resultats, perquè José Luis i Antonio Jesús van aconseguir la segona plaça del grup. Al fet que els va valer per a fer-se amb la medalla de bronze i, d’altra banda, Juliol i Ángel van aconseguir imposar-se en la fase de grup i aconseguir la primera plaça que els va conduir fins a la final enfront del duo murcià format per 

Manuel Berrocal i Antonio Brao. Julio i Ángel es van penjar la medalla d’or després d’imposar-se per un clar 21-10 i 21-13.

Passem a la categoria de majors de 50, on José Luis Llopis va competir en la prova d’individual masculí aconseguint el bronze després d’aconseguir la segona plaça del grup A.

Acabem el repàs amb la categoria de majors de 60 anys, on va tornar a competir Carlos Martínez amb l’objectiu de disputar trobades on hagi de buscar un major rendiment que el que habitualment ha de desplegar en la seua categoria i d’aquesta manera preparar-se per a cites més importants a nivell nacional. Carlos va competir en la prova d’individuals i de dobles masculins al costat de Cándido Osorio aconseguint la quarta plaça en ambdues.

3a Jornada dels “Jocs Escolar de la Comunitat Valenciana” categoria infantil

També en la jornada del passat dissabte va tenir lloc la disputa de la 3a Jornada dels “Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana” categoria infantil en la localitat del Campello, fins on van viatjar els esportistes xativins per a disputar una nova jornada que com és habitual en aquesta categoria va comptar amb una elevada participació amb un total de 67 esportistes inscrits.

Per part dels esportistes xativins destacar les quatre victòries aconseguides per Jesús Cimas que es reafirma en la primera posició d’individuals i també en la de dobles al costat del seu germà Marcos. Aquest últim va aconseguir tres victòries (va tenir enfrontament directe amb Jesús pel primer lloc) igual que Ximo Torres que també va aconseguir tres victòries sobre les quatre possibles. La resta de companys tots van aconseguir almenys una victòria al llarg de la jornada matinal i en general van mostrar un bon rendiment aconseguint tant en individual com en dobles arribar al 50% de victòries. No obstant això, queda molta feina per davant per a millorar de cara a l’última jornada.

La part negativa va ser la baixa d’última hora d’Andrea Orquín que no va poder defensar la seua primera plaça en la classificació.