Tres ors i dos bronzes per als sèniors a San Pedro del Pinatar

El dissabte 3 de febrer, deu esportistes del Club Bàdminton Xàtiva es van desplaçar fins a la localitat alacantina del Camepello per a prendre part en la 3a jornada dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en la categoria infantil. La jornada va comptar amb 67 participants d’11 clubs i escoles de la comunitat.

Com és habitual en aquestes jornades escolars la competició s’inicie a les 9.30h amb la disputa de la prova individual en les categories masculina i femenina. El resultat dels xativins va ser bo aconseguint un 60% de victòries i escapant-se algun partit a tres sets per xicotets detalls. Van destacar en l’individual Meshack Martínez, Feliu Terol, Carla Soler i Martina Molina tots ells amb ple de victòries.

Sobre les 12.00h va ser torn de les proves de dobles, on els xativins van estar menys encertats, tan sols el 50% de victòries en part perquè es van creuar dues parelles en el grup A i altres dos en el B. En dobles van destacar Xavi Roca / Asier Soler i Martina Molina / Feliu Terol.

En resum, una jornada més on els nous esportistes van adquirint experiència i millorant les seues habilitats en competició i on els més adobats continuen en les primeres posicions per a aconseguir la classificació per al Campionat provincial.

Tres ors i dos bronzes per als sèniors a San Pedro del Pinatar

En la jornada dominical del 4 de febrer els esportistes de les categories sènior van viatjar fins a la localitat murciana de San Pedro del Pinatar per a participar en el TOP TTR Sub-11, Sub-15, Sub-19 i Sènior que allí es disputava i que va reunir un total de 110 esportistes.

Comencem la crònica d’aquesta jornada amb la prova d’individual femení on l’esportista MªJosé Mompó es va penjar la medalla d’or després d’imposar-se en la final a la jugadora albacetenya Laura Quereda per un contundent 21-11 i 21-6.

Ja en la prova de dobles mixt +40 la parella formada per MªJosé Mompó i Julio Martín s’imposaven sense cedir cap set a les tres parelles del grup A per a aconseguir una plaça en la final. El partit decisiu, els va enfrontar a la parella murciana formada per Antonio Brao i Mª Dolores Lozano, en una final igualada que va caure del costat dels xativins per 21-18 i 21-15 penjant-se l’or.

Passem ara a la prova de dobles masculí on la parella formada per Julio Martín i Vicente Ferrer van aconseguir superar a tots els rivals del grup B per a d’aquesta manera accedir a la fase final que els va enfrontar a la parella de Les Torres formada per Manuel Berrocal i Antonio Brao als quals van superar per 21-9 i 21-18 per a penjar-se el tercer or del dia.

També en aquesta mateixa categoria i prova van competir Daniel Meseguer i Pedro Manuel Caparros que van aconseguir la segona plaça del grup A i amb això la tercera plaça i el bronze.

Tanquem la crònica amb la prova d’individual masculí +45 on va participar Vicente Ferrer que va haver de conformar-se amb el bronze després de cedir en la fase de grup front Antonio Brao en una dura trobada de 40 minuts, a tres sets i que es va escapar per la mínima 21-11, 18-21 i 20-22 a favor del murcià deixant a Vicente fora de la final.

Els sèniors del club xativins continuen una temporada més portant alegries i són un gran exemple de constància i dedicació per a les noves generacions d’esportistes.